DISNEY VISTE FRAM NYE «LøVENES KONGE»: – BEYONCé ER MOR FøRST, SIER REGISSøREN

Den nye teasertraileren ble sett over 6,5 millioner ganger bare på Youtube på de første 20 timene. 

Disney offentliggjorde også rollelisten over skuespillerne som låner stemme til karakterene, som får liv ved hjelp av filmteknikker fra liveaction blandet med «fotorealistiske, datagenererte bilder».

Mens Beyoncé igjen gir stemme til løvedronningen Nala, er nyheten at datteren Blue Ivy Carter (12) spiller Kiara, datteren til Nala og kong Simba.

– Beyoncé er denne større enn virkeligheten-skikkelsen. Men når hun jobber med datteren, når hun er i samme rom som datteren, da er hun mor først. Så mye av den energien gikk rett inn i filmen, sa regissør Barry Jenkins til Good Morning America.

Tolv år gamle Blue Ivys innsats beskrev han som «profesjonell». 

I andre roller hører man Aaron Pierre som Mufasa, mens Kelvin Harrison Jr. gjør rollen som løveprinsen Taka, som tar Mufasa inn i familien som en bror. Danske Mads Mikkelsen er også en nykommer, der han gir stemme til den ambisiøse løven Kiros når «Mufasa: Løvenes konge» har kinopremiere 18. desember.

Om handlingen heter det at det er Rafiki som videreformidler legenden om Mufasa til unge Kiara, fortalt gjennom tilbakeblikk. Barry Jenkins har tatt over løveregien etter Jon Favreau, som hadde hånd om «Løvenes konge» fra 2019. Musikken er ved Lin-Manuel Miranda, som også skal skrive sangene til filmen.

– «Løvenes konge» har en helt utrolig musikalsk arv, med musikk fra noen av verdens største låtskrivere, og jeg er ydmyk og stolt over å være en del av dette, sier Miranda i en uttalelse.

De norske stemmeskuespillerne vil bli kunngjort nærmere lanseringen, melder Disney.

(©NTB)

2024-04-30T09:45:43Z dg43tfdfdgfd