DETTE ER DE VAKRESTE VIDEOENE AV PåFUGLER SOM åPNER HALENE SINE SOM DU VIL SE I DAG

Den imponerende videoen som viser en samling påfugler som åpner halene sine, etterlater internettbrukere målløse av så mye skjønnhet!

+ Klikk her og sjekk ut videoen

Klippet, delt på Instagram mot slutten av januar, viser påfugler i ulike farger som åpner halene sine. Videoen har allerede fått over 5,7 millioner visninger og tusenvis av kommentarer fra internettbrukere som ble imponert over scenen.

“Hva en skjønnhet,” sa en Instagram-bruker. “Det er en praktfull fugl,” kommenterte en annen. “Å, min Gud, så vakker,” bekreftet en tredje internettbruker. “Ingen teknologi kan sammenlignes med vår vakre natur,” understreket en annen.

+ Shih Tzu er den andre mest foretrukne hunderasen, ifølge en undersøkelse

Har du noen gang lurt på hvorfor påfugler åpner halene sine på denne måten? Ifølge nettsiden Prime Magazine har påfugler sofistikerte, iriserte fjær som sprer seg ut i en vifteform for å tiltrekke hunner under paringstiden.

Disse fjærene er fargerike på grunn av tilstedeværelsen av mikroskopiske strukturer kalt fotoniske krystaller. Disse krystallene reflekterer og bryter lys, noe som gir den iriserte effekten som gir fjærene deres karakteristiske utseende.

Jo lysere og mer fargerike fjærene er, desto mer attraktiv er påfuglen for potensielle partnere. Dette skyldes at glansen og intensiteten i fargene indikerer at påfuglen er sunn og genetisk egnet for parring.

2024-03-27T15:54:41Z dg43tfdfdgfd