CéLINE DION OM SYKDOMMEN: – JEG TAR éN DAG AV GANGEN

Det var i desember 2022 sangstjernen Céline Dion avslørte at hun var rammet av den svært sjeldne nevrologiske sykdommen «stiff person syndrome».

Sykdommen forårsaker økende muskelstivhet og smertefulle kramper utløst av bevegelser og ulike sinnsstemninger.

I et nytt intervju åpner hun opp om hvordan det er å leve med sykdommen.

– Livet gir deg ikke svar

Overfor den franske versjonen av Vogue sier den kanadiske sangeren at fem dager i uken går tiden til fysisk og psykisk terapi, så vel som terapi som skal holde stemmen ved like.

Hun avlører at hun hyppig har stilt seg selv spørsmål om hvorfor sykdommen rammet akkurat henne, og om det hele var hennes egen feil. Hun jobber med å komme seg bort fra disse tankene.

– Jeg tar én dag av gangen. Livet gir deg ikke svar, du må bare leve det.

Grammy-vinneren er kjent for sanger som «My Heart Will Go On», «All By Myself» og «Because You Loved Me».

Se video: Følg nøye med på ølglasset

Håper på et mirakel

Til tross for de ulike behandlingene innrømmer superstjernen at hun håper en mirakelkur vil dukke opp.

– Jeg har ikke overvunnet sykdommen, for den er fortsatt i meg og vil alltid være det. Jeg håper vi skal møte på et mirakel, en måte å kurere sykdommen på ved hjelp av vitenskapelig forskning, men inntil videre må jeg lære meg å leve med den, sier hun til Vouge.

I mars var Dion tydelig på at hun ville tilbake på scenen etter at hun måtte avlyse en planlagt verdensturné som følge av sykdommen.

– Å prøve å overvinne denne autoimmune sykdommen har vært en av de vanskeligste opplevelsene i livet mitt, men jeg er fast bestemt på å en dag komme tilbake på scenen og leve et så normalt liv som mulig, skrev Dion i et innlegg på Instagram da.

2024-04-24T17:49:15Z dg43tfdfdgfd