CBS ETTERLATER BILLY JOEL-FANS INDIGNERT ETTER å HA AVBRUTT SANGERENS KONSERT MIDT I HANS STøRSTE HIT.

Fans av Billy Joel ble opprørt etter at sangerens konsert ble avbrutt av CBS mot slutten av den mest ventede sangen for publikum.

+ Íkone fra ‘Star Wars’ deler detaljer om sitt hektiske kjærlighetsliv i ny selvbiografi

Fans av sangeren Billy Joel er virkelig opprørt over CBS-nettverkets sending av sangerens konsert; Joels opptreden ble filmet 28. mars under hans 100. opptreden på Madison Square Garden i New York.

Seerne, som ventet spent på å se konserten på TV, ble ekstremt skuffet. Begynnelsen av sendingen ble forsinket på grunn av den direktesendte dekningen av golfturneringen Masters av CBS-nettverket, noe som til slutt resulterte i en avbrytelse av slutten av sangerens opptreden.

De som fulgte opptredenen var sjokkert da sendingen ble avbrutt for nyhetene. Billy Joels konsert ble avbrutt midt i hans mest ikoniske sang, ‘Piano Man’, og hans fans var rett og slett rasende.

På sosiale medier stilte seerne spørsmål til TV-nettverket: “Wow. CBS avbrøt Billy Joels spesielle konsert for å starte de lokale nyhetssendingene til sine tilknyttede kanaler… Midt i ‘Piano Man’. Noen har virkelig ødelagt alt. Dette er pinlig,” sa en person; “CBS har promotert Billy Joels spesielle konsert hvert andre minutt i UKER. Så hva er en bedre måte å sende den på enn å planlegge den en halv time tidligere og avbryte DEN MIDT I PIANO MAN? Kom igjen, gutter!” skrev en annen.

Etter så mye kritikk beklaget CBS forvirringen og kunngjorde at Billy Joels konsert vil bli sendt på nytt i sin helhet den 19. april.

Denne innholdet ble laget med AI.

The post CBS etterlater Billy Joel-fans indignert etter å ha avbrutt sangerens konsert midt i hans største hit. appeared first on Instafamosos.

2024-04-22T15:10:22Z dg43tfdfdgfd