BRITNEY SPEARS STåR I FARE FOR å Gå KONKURS ETTER å HA BRUKT MILLIONER På EKSOTISKE FERIER, IFøLGE NETTSTEDET

Britney Spears, 42 år gammel, er i “alvorlig fare” for å gå konkurs etter at hun ble løslatt fra vergemålet sitt, hevdet kilder overfor nettstedet TMZ.

+ Etter å ha vært målet for kontroverser, avslører Russell Brand at han ble døpt for å legge “fortiden bak seg”

Ifølge en rapport fra TMZ sliter sangerinnen både “mentalt og økonomisk”, med kilder som hevder til nettstedet at hun er “fullstendig dysfunksjonell”, at hun lider av “sjokkerende” humørsvingninger og ikke er under tilsyn siden slutten av hennes vergemål.

“Hun hadde mye frihet under vergemål, og begrensningene var der for å beskytte henne. Hun er ikke lenger beskyttet,” sa en kilde til publikasjonen.

Britney angivelig “bruker en formue” på netter på det overdådige hotellet The Brando i Fransk Polynesia. TMZ-rapporten avslørte også at hun bruker “nesten en million dollar” på hver tur, som skjer en gang i måneden, inkludert private jetfly, hoteller og personale.

Sangeren angivelig reiser til Hawaii nesten hver måned alene, og bor alltid i President-suiten på Four Seasons, til en rapportert pris på rundt 350 000 dollar per tur.

“Hun har ikke råd til dette. Hun hadde 60 millioner dollar da vergemålet endte, og nå er hun der hvor vergemålet begynte – i fare for å gå konkurs,” avslørte kilden til publikasjonen.

Britney har for øyeblikket en estimert nettoformue på 60 millioner dollar. Hun mottok 12,5 millioner dollar i forskudd for salget av hennes siste bok, The Woman in Me, i tillegg til å tjene penger på salg av bøker.

Ifølge Celebrity Net Worth og Forbes antas det at omtrent 56 millioner av hennes eiendeler er investert i eiendom og investeringer, med omtrent 3 millioner dollar i kontanter.

Denne innholdet ble laget med AI.

The post Britney Spears står i fare for å gå konkurs etter å ha brukt millioner på eksotiske ferier, ifølge nettstedet appeared first on Instafamosos.

2024-04-30T19:16:30Z dg43tfdfdgfd