BRITNEY SPEARS OG SAM ASGHARI AVSLUTTER SKILSMISSEPROSESSEN På EN “VENNLIG” MåTE

Britney Spears og Sam Asghari avslutter skilsmisseprosessen på en “vennlig” måte (Bilde: Reproduksjon/Instagram)

Britney Spears, 42 år gammel, har avsluttet skilsmisseprosessen med modellen Sam Asghari, 30, på en “vennlig” måte, ifølge informasjon fra nettsiden Page Six.

+ Liz Hurley viser frem bittesmå bikini mens hun nyter frokost i bassenget under ferien på Maldivene

De to, som kunngjorde separasjonen for omtrent åtte måneder siden, har beholdt vilkårene i ekteskapsavtalen, ifølge dokumenter eksklusivt oppnådd av Page Six.

Dokumentene avslørte også at Britney vil beholde “diverse smykker” og andre personlige eiendeler, samt inntektene hun har fått før, under og etter ekteskapet.

I tillegg hevder rettsdokumentene at det er ytterligere eiendomsaktiva som vil bli delt, i samsvar med ekteskapsavtalen.

Dokumentene ble fremmet i en domstol i Los Angeles onsdag kveld (1) og vil bli bekreftet ved dommerens signatur.

I en uttalelse til Page Six avslørte en anonym kilde at skilsmissen ble løst “vennlig”, i stor grad på grunn av den “strenge ekteskapsavtalen”.

Spears og Asghari giftet seg i juni 2022, etter å ha datet i nesten seks år. De var gift i omtrent 14 måneder, ifølge Page Six, og Asghari begjærte offisielt skilsmisse 16. august i fjor, med henvisning til “uoverstigelige forskjeller”.

Denne innholdet ble opprettet med hjelp av AI.

The post Britney Spears og Sam Asghari avslutter skilsmisseprosessen på en “vennlig” måte appeared first on Instafamosos.

2024-05-03T13:37:17Z dg43tfdfdgfd