ANNE HATHAWAY HUSKER KYSS UNDER “KJEMITESTER” På 2000-TALLET: “EKKELT”

I et nylig intervju fortalte Anne Hathaway, 41 år gammel, om å måtte kysse 10 forskjellige menn under “kjemitester” på 2000-tallet.

+ Íkone fra ‘Star Wars’ deler detaljer om sitt hektiske kjærlighetsliv i ny selvbiografi

“Det ble ansett som normalt å be en skuespiller om å kysse andre skuespillere for å teste kjemien, noe som egentlig er den verste måten å gjøre det på,” fortalte Hathaway i intervjuet med det amerikanske magasinet V Magazine.

“De sa til meg: ‘Vi har 10 gutter som kommer i dag, og du er satt opp. Er du ikke begeistret for å være med dem alle?’. Og jeg tenkte: ‘Er det noe galt med meg?’, fordi jeg ikke var begeistret. Jeg syntes det så ekkelt ut,” forklarte skuespilleren.

På den tiden sa Hathaway at hun var “forferdelig bevisst” på hvor lett det var å miste alt ved å bli stemplet som “vanskelig”, til tross for at hun var “så ung”. “Så jeg bare latet som om jeg var begeistret og fortsatte,” la hun til.

Skuespilleren, som ikke nevnte noen filmer ved navn, bemerket at dette var slik ting fungerte. “Det var ikke et maktspill, ingen prøvde å være slemme eller såre meg. Det var en veldig annerledes tid, og nå vet vi bedre.”

Dette innholdet ble skapt med hjelp av AI.

The post Anne Hathaway husker kyss under “kjemitester” på 2000-tallet: “Ekkelt” appeared first on Instafamosos.

2024-04-24T13:52:02Z dg43tfdfdgfd