NORDMANN SKAL HA KASTRERT 58 MENN OG TJENT MILLIONER AV KRONER

Nordmann skal ha kastrert 58 menn og tjent millioner av kroner

En drammenser står nå tiltalt i grotesk kastreringssak i Storbritannia.

Nordmannen står tiltalt i en oppsiktsvekkende rettssak i London, anklaget for å ha utført og filmet kastreringer som en del av en subkultur for ekstreme kroppsmodifikasjoner. Torsdag og fredag får den 45 år gamle mannen dommen, melder NRK.

Les også:

Les også: Nordmann innrømmer at han kastrerte mann og filmet det

Filmet kastreringer

Mannen, som bor i London, står anklaget for flere alvorlige lovbrudd, deriblant grov kroppsskade, konspirasjon for å påføre slik skade, og produksjon samt distribusjon av uanstendige bilder.

I tillegg til å filme kastreringer av andre menn, har han selv gjennomgått omfattende kroppsmodifikasjoner. Den 45 år gamle mannen har tidligere fått amputert både penis, en brystvorte og et ben i et forsøk på å ligne en «Ken-dukke» nedentil, en referanse til den kjente mannlige dukken som er kjent for sitt glatte underliv. Dette skal ha vært en del av en subkultur som verdsetter ekstreme kroppsmodifikasjoner.

Tjente over to millioner

Saken har vakt oppsikt i britiske medier, og mannen har fått kallenavnet «evnukkmannen» på grunn av sine handlinger. Han har selv uttalt at han oppbevarer amputerte kjønnsorganer i alkohol hjemme hos seg, og hevder at alle inngrepene han har utført eller fått utført på seg selv har vært frivillige. Gruppen han ledet skal ha tjent over to millioner kroner på å publisere videoene online.

Denne saken er skrevet med støtte fra kunstig intelligens.

2024-05-02T10:45:54Z dg43tfdfdgfd